Batik Sarawak


Satu lagi produk kraf istimewa dari Sarawak. Beraneka corak yang unik dan warna yang menarik. Kalau ada yang berkenan, just inform code number kat kain tu ye (klik gambar untuk paparan lebih besar) . Jemput jamu mata :D


RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 27/helai + Pos ( Pos Ekspress)


RM 27/helai + Pos ( Pos Ekspress)



RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)


RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)



RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)

























2 Responses


  1. dhura on June 15, 2013 at 11:38 PM

    Nak macam mne?

  2. scheetah_shakleelover on August 16, 2015 at 11:12 PM

    sekarang punya design dah lain kan....


Borang Pesanan / Tempahan



Nama:




Alamat Email:




Alamat:




No. Tel:




Item No. 1:




Item No. 2:




Item No. 3:




Item No. 4:




Item No. 5:




*Untuk pembeli kek lapis. Kalau kek yang dipesan takde stok, tokey kedai boleh gantikan dgn kek lain yg sama harga tak ?

Boleh. Gantilah dengan apa-apa kek yang sama harga.


Takpe lah kalau kek tu dah takde stok.



Kaedah Bayaran:

CIMB

RHB

MAYBANK



Remarks:









Click here to put a form like this on your site.

Related Posts with Thumbnails