Testimonial Kek Lapis Sarawak


Maklumbalas pelanggan tentang Kek Lapis Sarawak Kedai Ummie


1. KEK LAPIS COKLAT CHEESE. 

"Ya Allah kak Ummu sedapnya. Tengah demam ni makan pape pun tak sedap. Makan kek coklat cheese ni ya hampunn macam makan kat Newzelen sebab terbayang lembu punya susu jadi cheese".







2. KEK LAPIS COKLAT CHEESE, IDOLA & HATI PARI

"Salam puan Ummie. Kek sudah selamat sampai hari ini. Terima kasih, sedap"




3. HATI PARI 

"Can you see d halo? Haloooo from the other sideeee. Coz it's food from heaven, Kuching that is. 
Kek Hati Pari terlazat. Tq Kedai Ummie for fast delivery". Baru pos semalam hari ni dah dapat makan.




Untuk sebarang pertanyaan/tempahan kek lapis sarawak, boleh klik link ini :
http://kedaiummie.wasap.my/



Terubuk Masin Sarawak







Teringin untuk menikmati keenakan terubuk masin sarawak?. Tapi tak tahu macam mana nak masak?
Tak perlu susah-susah, goreng je pun dah sedap.

Terubuk masin dibawakan untuk anda dari Sarawak.


- Diproses segar setiap hari

- Kurang masin

- Harga berpatutan



Whatsapp http://kedaiummie.wasap.my/ untuk maklumbalas lebih pantas.


Batik Songket Sarawak


Batik songket sarawak sesuai digayakan dengan kain polos, selain dibuat jubah, blouse, kemeja dan lain2 mengikut kreativiti anda.
Material cotton. 1 helai 2 meter. Coraknya jenis printed.
Sehelai RM25 belum masuk pos.

Utk lebih gambar, whatsapp ke 013-828 6377
Belian borong juga dialu-alukan.

 Baju kurung moden dari batik songket pattern bunga ros ni sangat cantik. Menyerlahkan keanggunan si pemakai.

Sesuai juga digayakan sebagai skirt labuh.




Whatsapp http://kedaiummie.wasap.my/ untuk maklumbalas lebih pantas.
Terima kasih

Borang Pesanan / Tempahan



Nama:




Alamat Email:




Alamat:




No. Tel:




Item No. 1:




Item No. 2:




Item No. 3:




Item No. 4:




Item No. 5:




*Untuk pembeli kek lapis. Kalau kek yang dipesan takde stok, tokey kedai boleh gantikan dgn kek lain yg sama harga tak ?

Boleh. Gantilah dengan apa-apa kek yang sama harga.


Takpe lah kalau kek tu dah takde stok.



Kaedah Bayaran:

CIMB

RHB

MAYBANK



Remarks:









Click here to put a form like this on your site.

Related Posts with Thumbnails