Ikan Terubuk Masin


Seperti yang tokey kedai janjikan ..... ni nak tunjuk le gambo ikan terubuk masin. Harga jualan mengikut saiz ikan. Ada yang sederhana, ada yang beso. Harga yang dipaparkan tak termasuk kos pos ye. Ikan masin ni kalau di goreng garing2, pastu patah cili api .. perah asam limau, perghhhh ... sindri rasa la, heh heh heh.

Tips dari tokey kedai, kalau sesape yang tak brape gemor masin .... sebelum digoreng buleh lah direndam sekejap ikan tu, tukar-tukarkan air rendaman dia ... kurang sket rasa masinnye.
Kalau beli banyak, Insya-Allah ada diskaun.



RM18/ekor
( 850 gram - 1 kilogram )



RM15 /ekor
( 500 - 750 gram )



RM12 /ekor
( 350 - 500 gram )


RM7 /ekor
( 250 - 350 gram )


4 Responses


  1. Anonymous on January 15, 2010 at 6:29 PM

    Tokey, sekor tu berapa kilo?? dalam gambar macam sama jer... cuma nampak kecik... (cadangan CikguNorza)

  2. mr_abs on October 7, 2010 at 9:35 AM

    aisehh22. sorry aaa. ingat blog sigek ya pun tek. sebab dolok bukak, keluar rah blog ya. sekpa, katok la kmk tukar nok site ya keh.

    kelak promote juak site tok. menarek jak rupa :)

  3. mus on January 15, 2013 at 7:48 AM

    dah cite kat blog saya & dah order tadi...

  4. Anonymous on December 18, 2013 at 12:10 AM

    salam..nak beli 10 ekor yg harga rm7 caranya mcmane


Borang Pesanan / Tempahan



Nama:




Alamat Email:




Alamat:




No. Tel:




Item No. 1:




Item No. 2:




Item No. 3:




Item No. 4:




Item No. 5:




*Untuk pembeli kek lapis. Kalau kek yang dipesan takde stok, tokey kedai boleh gantikan dgn kek lain yg sama harga tak ?

Boleh. Gantilah dengan apa-apa kek yang sama harga.


Takpe lah kalau kek tu dah takde stok.



Kaedah Bayaran:

CIMB

RHB

MAYBANK



Remarks:









Click here to put a form like this on your site.

Related Posts with Thumbnails