Ikan Terubuk FRESH


Sekali lagi, atas permintaan pelanggan yang saya kasihi. Produk terbaru Kedai Ummie ... Terubuk masin FRESH sekali dengan telurnya (Confirm ada telur dalam ikan)

Anggaran berat setiap ekor antara 850g ke 1kg. Kalau ikan yg besar xde stok, tokey bagi 2 ekor ya.
RM73 termasuk pos



5 Responses


  1. heemul on October 3, 2012 at 5:53 PM

    as salam..ikan ni dari malaysia or ikan luar

  2. heemul on October 3, 2012 at 5:53 PM

    as salam..ikan ni dari malaysia or ikan luar

  3. Ahliah Nizam on October 31, 2012 at 9:12 PM

    Wsalam,

    Maaf lambat reply. X perasan komen :)
    Kalau ikan terubuk FRESH ni memang ikan terubuk dari Sarawak.

    Terima kasih

  4. Anonymous on December 18, 2013 at 12:16 AM

    salaam..sy nk beli 10 ekor yg harga rm7..berape RM dgn kos penghantaran ke KL

  5. Ahliah Nizam on December 18, 2013 at 12:28 AM

    Anonymous :

    Utk postage ke KL, anggaran kos posnya RM50, saya akan transferkan semula jika ada baki.

    Total keseluruhan RM120.
    email saya di kedaiummie@gmail.com

    Terima kasih


Borang Pesanan / Tempahan



Nama:




Alamat Email:




Alamat:




No. Tel:




Item No. 1:




Item No. 2:




Item No. 3:




Item No. 4:




Item No. 5:




*Untuk pembeli kek lapis. Kalau kek yang dipesan takde stok, tokey kedai boleh gantikan dgn kek lain yg sama harga tak ?

Boleh. Gantilah dengan apa-apa kek yang sama harga.


Takpe lah kalau kek tu dah takde stok.



Kaedah Bayaran:

CIMB

RHB

MAYBANK



Remarks:









Click here to put a form like this on your site.

Related Posts with Thumbnails