Archive: November 2010


Combo Sale ..!!!


Sempena ulangtahun pertama Kedai Ummie ni. Tokey dengan besar hatinya nak buat COMBO SALE. Haa, combo sale ni mengandungi 1 biji Sponge Cheese Cake & 2 bj roll ( tulip + ketupat). Harga dia cuma RM 80 TERMASUK pos.

Haa .. super duper spesel tu wehhh. So, kalau nak test ... pakat2 isi oder form ye :D


Sponge cheese + 2 biji roll (tulip & ketupat)
Roll ketupat rasa mentega kacang
Roll tulip rasa strawberry


Batik Sarawak


Satu lagi produk kraf istimewa dari Sarawak. Beraneka corak yang unik dan warna yang menarik. Kalau ada yang berkenan, just inform code number kat kain tu ye (klik gambar untuk paparan lebih besar) . Jemput jamu mata :D


RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 22 / helai + Pos (Pos Ekspress)



RM 27/helai + Pos ( Pos Ekspress)


RM 27/helai + Pos ( Pos Ekspress)



RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)


RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)



RM 34/helai + Pos ( Pos Ekspress)


























Tikar sarawak


Tokey melangkah setapak lagi ke hadapan dalam memvariasikan produk di Kedai Ummie ni. atas permintaan pelanggan-pelanggan yang dihormati, kini tikar sarawak boleh didapati di sini. Pelbagai saiz tersedia untuk dipilih.
Kat umah tokey pon ada .. hehehe :)

Senarai harga adalah seperti berikut :


- 7X10 = RM400

- 6X9 = RM330

- 5X7 = RM265

- 4X6 = RM210

- 3X5 = RM180

*Corak tersedia dalam pelbagai saiz
**Harga belum termasuk postage





Beraneka jenis tikar Sarawak



Kod : TS01



Kod : TS02



Kod : TS03












Tikar Sarawak


Laksa Oh Laksa ....


Kali ni tokey nak promote pes laksa sarawak Hj. Manan. Hot selling nih. Promosi berlangsung sampai hujung tahun (^^,)
5 peket + sampul pos ekspress (RM 6) = RM 30.






Tempahan Kek Lapis Sempena Aidiladha


Tempahan kek lapis untuk hari raya haji sudah dibuka. Kepada pelanggan-pelanggan yang berminat untuk menempah, tokey kedai menjemput ke FB Kedai Ummie untuk pilihan kek lapis yang lebih banyak. (Tak sempat nak update dalam blog). Tempahan ditutup seminggu sebelum Aidiladha ye :)

Borang Pesanan / Tempahan



Nama:




Alamat Email:




Alamat:




No. Tel:




Item No. 1:




Item No. 2:




Item No. 3:




Item No. 4:




Item No. 5:




*Untuk pembeli kek lapis. Kalau kek yang dipesan takde stok, tokey kedai boleh gantikan dgn kek lain yg sama harga tak ?

Boleh. Gantilah dengan apa-apa kek yang sama harga.


Takpe lah kalau kek tu dah takde stok.



Kaedah Bayaran:

CIMB

RHB

MAYBANK



Remarks:









Click here to put a form like this on your site.

Related Posts with Thumbnails